Verwarming

Bent u op zoek naar een energiezuinig verwarmingssysteem voor uw nieuwe woning? Is uw huidige verwarmingsinstallatie aan vervanging toe? Of zoekt u iemand die uw verwarming kan herstellen? Dan is dbelek de vakman die u zoekt. Wij plaatsen en herstellen uw verwarming, maar zijn vooral gespecialiseerd in warmtepompen, vloerverwarming en Ventilo convectoren (lage temperatuur convectoren).

Vloerverwarming

Dbelek plaatst vloerverwarming in nieuwbouw woningen of bij renovaties. Indien u kiest voor vloerverwarming kiest u voor een verwarming met aangenaam binnenklimaat, dit met efficiënte warmte- en koudeverdeling wat één van de belangrijkste factoren is bij energieverbruik. Dbelek kiest voor kwaliteit aan scherpe prijzen en werkt hiervoor reeds jaren samen met het kwalitatieve merk Rehau. Rehau heeft tientallen jaren ervaring in het efficiënt inrichten van verwarmings- en koelsystemen. Oppervlaksystemen voor plafond, wand en vloer in de woning- en utiliteitsbouw en het energiecomfortsysteem met warmtepompen, enz. Mooie voorbeelden van hoe een comfortabel ruimteklimaat kan worden gecombineerd met een laag energieverbruik. Daarmee wordt ook ruimschoots aan de eisen van de Energieprestatienormen voor gebouwen voldaan.
 

 

 
Dbelek specialiseert zich vooral in vloerverwarming, een systeem die het volledige vloeroppervlak verwarmt met warm water op lage temperatuur. Deze Rehau vloerverwarming is een volledig systeem, dat oplossingen in woningbouw toelaat vanaf de warmtebron tot de warmteregeling per kamer. Dit toekomstgerichte systeem geeft de allerlaatste evolutie weer op het domein van de verwarmingstechniek.

  • originele techniek met persverbindingen die niet kunnen loskomen, en die in de dekvloer mogen gelegd worden
  • de originele RAUTHERM-S buis uit RAU-VPE (PE-Xa)
  • verschillende systeemvarianten zoals de noppenplaat of draagroosters
  • andere systeemcomponenten zoals verwarmingskringverdelers, verdeelkasten en warmteregeling per kamer.

 

Download de brochure

Warmtepompen

Het verwarmingssysteem met toekomst!

Door de alsmaar stijgende energieprijzen en de klimaatverandering zoekt u als eigenaar van een woning uiteraard naar efficiënte verwarmingssystemen. Het duurzaam concept van de warmtepomp is ideaal voor een toekomstgerichte warmtevoorziening. Een warmtepomp is uiterst efficiënt en de warmtevoorziening binnen de eigen woning gebeurt CO2-neutraal. Daardoor is dit een van de technologieën die ook in de toekomst nog actueel zullen blijven.

Voor de installatie van uw warmtepompinstallatie werken wij reeds jaren samen met Siebel Eltron. Stiebel Eltron biedt een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten. Welke individuele of systeemoplossing u ook kiest, met deze hoogwaardige producten bent u dankzij deze professionele techniek altijd verzekerd van echt comfort met een lange levensduur. 

Maar welke warmtepompsystemen passen bij welk type woning? Op deze vraag en nog veel andere vagen biedt dbelek de juiste oplossing.
 

warmtepompinstallaties

 

Ventilo convectoren

Dbelek kiest voor milieuvriendelijke verwarmingsoplossingen, energie besparen... en warmtecomfort winnen. Ventilo convectoren zijn één van de mogelijkheden die wij aanbieden van het kwalitatieve merk Jaga. Jaga is niet enkel een fabrikant van milieuvriendelijke verwarmingsoplossingen maar wenst deze ook zo milieuvriendelijk mogelijk te fabriceren.

De nieuwe norm voor duurzame verwarming haalt u alvast in huis met een Low-H2O Energy Saver van Jaga. Het is een pak zuiniger dan traditionele radiatoren zijn Jaga Energy Savers gunstig voor uw energierekening én voor het milieu.

DBE Dynamic Boost Effect is een speciaal voor de Low-H2O radiatoren ontwikkeld systeem dat het vermogen 2 tot 3 maal vergroot. Dit grote warmtevermogen kan op 3 manieren benut worden:

  • om een kleiner toestel te installeren, omdat er niet veel plaats is of omwille van esthetische redenen
  • condenserende ketels gedurende het hele stookseizoen 100% condenserend laten werken
  • bij renovatie van zeer hoge naar lage watertemperatuur: omschakelen naar warmtepomp zonder daarvoor grotere radiatoren te moeten plaatsen

Warmtepompen en zonne-energiesystemen vragen om flink grotere radiatoren, omdat zij werken met zeer lage watertemperaturen van soms niet meer dan 35°C. Met DBE kunt u vlot overschakelen naar alle nieuwe ecologische systemen. Zo bent u goed voorbereid op de toekomst! “ Hoe lager de watertemperatuur, hoe groter de radiatoren. Maar met DBE is er veel minder overdimensionering nodig. Low-H2O met DBE is de perfecte warmtepomp radiator.
 

Advies- en studiebureau

De voorloper in innovatieve verwarmingstechnieken is advies- en studiebureau Omni-term waarop Dbelek beroep kan doen voor professionele raad en advies. Een samenwerking die steeds vlot verloopt en waarop wij steeds kunnen rekenen. Ervaren medewerkers staan steeds ter beschikking met hun kennis en deskundigheid voor het oplossen van alle vragen en problemen. Zij verlenen kwalitatieve, milieuvriendelijke oplossingen bij het ontwerp van verwarmings-, water- en zonne-installaties. Tevens geven zij u graag technische bijstand, advies en begeleiding bij nieuwe energie-installaties in de sector.

Heeft u nood aan een ervaren installateur voor uw verwarming? Dbelek bespreekt de mogelijkheden met u in detail en zorgt ervoor dat u een verwarmingssysteem kiest dat bij u past. En wij zorgen voor de rest!

© dbelek.be |  by Say Hey |  Inloggen