Domotica

Intelligent energiebeheer

De groeiende markt van energieneutrale woningen, elektrische wagens, ecologisch bouwen enz. doen tevens de vraag naar intelligente woningen stijgen. Intelligent energiebeheer is het codewoord! Dbelek en Teletask zijn alvast klaar voor deze uitdagende toekomst! Tal van belangrijke voordelen liggen aan de basis van het succes van onze domotica produkten:
 

Ervaring

Bent u op zoek naar een ervaren installateur van domotica voor uw woning of bedrijf in West-Vlaanderen? Dan zijn wij voor u de juiste partnerkeuze. Domotica is één van de belangrijke activiteiten in ons bedrijf waar wij reeds jaren ervaring in hebben. Ook op vlak van technologie en vooruitgang kan u op ons rekenen. Het team van dbelek volgt permanent opleiding zodat wij u uitgebreid kunnen informeren.

Integratie

De verschillende functies die door ons domoticasysteem worden beheerd zijn intelligent met elkaar verbonden. Zo wordt, bijvoorbeeld, bij het openen van een raam, de verwarming of airconditioning uitgeschakeld. Bij het verlaten van de woning volstaat een eenvoudige druk op een knop om alle lichten en stopcontacten uit te schakelen, de centrale verwarming te verlagen, de rolluiken te bedienen, de MP3 speler uit te schakelen en het alarmsysteem te activeren. Wanneer er zonne-energie beschikbaar is, zal het systeem het volledig gebruik ervan optimaliseren. Wanneer de energiekosten hoog zijn, zal het systeem lage prioriteitsbelastingen uitschakelen, enz.

Gebruiksvriendelijk

Je hoeft geen hoogopgeleid persoon te zijn om ons domoticasysteem te kunnen gebruiken. Van de standaard toetsenpanelen tot de high-end aanraakschermen in uw woning: alles is zeer eenvoudig te bedienen. Elke functie wordt duidelijk op het display voorgesteld en is zeer gemakkelijk verstaanbaar én bedienbaar. In enkele seconden voelt u zich vertrouwd met uw afstandsbediening: een Smathphone, iPhone, tablet of iPad bij de hand? U beheert alles heel eenvoudig vanop afstand.

Oog voor design

Een mooi design is natuurlijk ook van belang en werden met de grootste zorg ontworpen. Elke drukknop, elk toetsenpaneel en elk aanraakpaneel onderscheidt zich. Een grote keuze aan frontplaatjes is beschikbaar, maar indien u graag een aanpassing wenst die exclusief is en past bij uw interieur en persoonlijke smaak, dan kan dit! Roestvast staal, massief glas of massief aluminium maken deel uit van de standard beschikbare frontplaten.

Technologie en vooruitgang

Al de interfaces zijn op een snelle, intelligente en uitermate stabiele bus aangesloten. Onder de interfaces vinden we besturingsinterfaces, zoals toetsen, aanraakpanelen, touch screens en sensoren. Woningen en gebouwen kunnen, verenigd in groepen, gecontroleerd en beheerd worden via het IP/internet vanop afstand. Bij dbelek draait het niet enkel rond producten en oplossingen, maar ook om diverse nieuwe service mogelijkheden.

Bekijk de film van Teletask

Beveiliging

Inbraakdetectie

Door de installatie van een inbraakdetectiesysteem kiest u voor een zeer doeltreffende manier om u te beveiligen tegen ongewenst bezoek. Op zeer eenvoudige manier plaatst u uw woning volledig onder bewaking. Het detectiesysteem reageert bij iedere poging tot inbraak en zorgt ervoor dat inbrekers geen kans maken om binnen te dringen in uw woning of zaak.
 

 
 

Camerabewaking

Alles gezien met de gepaste camerabewaking!

Het plaatsen van een camerabewakingssysteem kan een zeer doeltreffende oplossing zijn om bijvoorbeeld vandalen of inbrekers te ontmoedigen en af te schrikken. Daarnaast beschikt u ook steeds over alle beelden die worden opgenomen en voor bepaalde tijd worden bewaard. Deze beelden kan u steeds op eenvoudige manier bekijken en analyseren op uw computer, zowel op uw eigen netwerk of elders. Het bewijsmateriaal legt u voorgoed vast op harde schijf.

Voor de installatie van onze camerabewaking kiezen wij hoofdzakelijk voor het merk Comelit. Met hun kwalitatief en uitgebreid gamma kunnen wij u een gepaste totaaloplossing bieden, afhankelijk van uw wensen en uw budget.

Wenst u uw woning, winkel of bedrijf uit te rusten met extra ogen, dbelek biedt een gepaste oplossing voor elk project. Neem gerust contact op met ons om de mogelijkheden te bekijken.

Branddetectie

Voorkom brand door een detectiesysteem op maat. Wacht niet tot u geconfronteerd wordt met de harde gevolgen van een brand. Dbelek is de partner om uw woonst of bedrijf geheel brandveilig te maken.

Voor woningen en bedrijven hebben wij ervaring met de plaatsing van verschillende branddetectiesystemen in diverse sectoren. Elk gebouw vereist een uniek beveiligingsplan, daarom bieden wij steeds een oplossing op maat. Een bedrijf dat zich, binnen een voorop gesteld budget, optimaal wil beveiligen tegen het risico van brand, heeft nood aan keuzemogelijkheden en dat kunnen wij u bieden.

Toegangscontrole

Toegangscontrole voor woningbouw en commerciële toepassingen zijn op eenvoudige wijze te installeren en zijn zeer gebruiksvriendelijk. Ze zijn zodanig ontworpen dat ze voldoen aan alle eisen met betrekking tot toegangscontrole binnen het gebouwbeheer. Bij ons kan u terecht voor advies en informatie over de verschillende uitvoeringen die er bestaan, elk met een specifieke toepassing. We begeleiden u bij uw keuze en persoonlijke voorkeur.

Dbelek kiest ondermeer voor het merk Comelit. Comelit combineert eenvoud en technologie, ook bij het verwelkomen van gasten. Gebruiksvriendelijke videofonie met een lineair design dat stijlvol kan worden geïntegreerd in elke ruimte. Een technologie die het aangename koppelt aan de functionaliteit van een reeks opties en aanvullende diensten: van deuropening tot oproep naar intercomcentrales, van de functie beeldoproep tot het instellen van de helderheid van het display, van de privacy functie tot de extra programmeerbare drukknoppen, enz. Toegangscontrole, altijd binnen handbereik!

Advies- en studiebureau

Voor deskundig en professioneel advies kunnen wij rekenen op Omnicron Security. Omnicron is een servicebedrijf en groothandel op het vlak van inbraakdetectie, brandbeveiliging, camerabewaking, toegangscontrole en noodverlichting.

 

© dbelek.be |  by Say Hey |  Inloggen