Warmtepompen, het verwarmingssysteem met toekomst

Uw omgeving zit vol energie. Pas bij een ongelooflijke -273 °C is elke soort energie aan de omgeving onttrokken. Met een warmtepomp kan een deel van de in de natuur aanwezige energie worden ingezameld en als verwarmingswarmte of als warmte voor de warmwaterbereiding worden gebruikt. Zelfs bij buitentemperaturen van -20 °C is een dergelijke installatie nog economisch verantwoord. Over een heel jaar gerekend krijgt u van de natuur zo een groot gedeelte van de normale verwarmingsenergie cadeau. 

Door de alsmaar stijgende energieprijzen en de klimaatverandering zoekt u als eigenaar van een woning uiteraard naar efficiënte verwarmingssystemen. Het duurzaam concept van de warmtepomp is ideaal voor een toekomstgerichte warmtevoorziening. Een warmtepomp is uiterst efficiënt en de warmtevoorziening binnen de eigen woning gebeurt CO2-neutraal. Daardoor is dit een van de technologieën die ook in de toekomst nog actueel zullen blijven.

Maar welke warmtepompsystemen passen bij welk type woning? Op deze vraag en op vele andere vragen heeft dbelek de juiste oplossing.

Voor de installatie van uw warmtepompinstallatie werken wij reeds jaren met het merk Stiebel Eltron. Stiebel Eltron biedt een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten. Welke individuele of systeemoplossing u ook kiest, met deze hoogwaardige producten bent u dankzij deze professionele techniek altijd verzekerd van echt comfort met een lange levensduur.

Het gamma van Stiebel Eltron behoort tot de meest uitgebreide op de markt. Van energie efficiënte nieuwbouw tot renovatie met energiesanering of zelfs niet gemoderniseerde eengezinswoningen…

Dbelek kiest samen met u de gepaste warmtepompoplossing voor gebouwen in alle vormen en maten!

 

 

 

Batibouwpromotie 2015!

Bezoek de stand van Siebeltron op Batibouw en geniet van grote batibouwkortingen! Indien u ter plaatse een contactformulier invult, krijgt u na de beurs per e-mail een persoonlijke kortingscheque toegestuurd!

De bedragen van de korting kunnen zijn (incl. btw):

  • € 500 bij een installatie bestaande uit een warmtepomp WPL, WPF of WPC + een SPB buffervat en SBB boiler of een SBS combiboiler + een of meerdere SOL plus/premium zonnepanelen
  • € 400 bij een installatie bestaande uit een warmtepomp WPL, WPF of WPC + een SPB buffervat en SBB boiler of een SBS combiboiler
  • € 300 bij een installatie bestaande uit een warmtepomp WPL 10 AC(S) of WPL 15/25 + HSBB module of een LWZ ventilatietoestel met warmtepomp
  • € 100 bij aankoop van een WWK warmtepompboiler

De korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen of promoties en is enkel geldig op installaties in België. Er kan slechts 1 korting toegekend worden per eigenaar van een privéwoning.

lees meer over de voorwaarden.
 

Overstappremie WPL 15/25

Van Batibouw 2015 tot Batibouw 2016 krijgt de eindklant die zijn gas – of stookolieketel vervangt door een WPL 15/25-installatie een ‘overstappremie’ van € 400 rechtstreeks op zijn rekening gestort wanneer aan bepaalde voorwaarden voldaan is.

De promotie is niet cumuleerbaar met andere kortingen of promoties en is enkel geldig op installaties in België. Er kan slechts 1 korting toegekend worden per eigenaar van een privéwoning.

lees meer over de voorwaarden.

© dbelek.be |  by Say Hey |  Inloggen