Elektriciteit

Voor plaatsing, onderhoud of herstelling van uw elektriciteit kan u bij dbelek te Torhout terecht. Wij verzorgen alle elektrische installaties in uw woning of appartement, maar ook als kmo kan u rekenen op ons.

Bent u van plan een nieuwe keuken of badkamer te plaatsen? Is uw tuinverlichting aan vervanging toe? Of wil u uw kantoor volledig onder handen nemen? Dan vraagt de installatie van uw elektriciteit wat aandacht: nieuwe leidingen, nieuwe lichtpunten, stopcontacten aanpassen, enz. Dbelek werkt alles tot in de puntjes af.

U kan beroep doen op ons voor:

  • vrijblijvend advies
  • elektrische installaties
  • renovatie van elektriciteit
  • uitbreiding van elektriciteit
  • storingen, pannes of elektrische defecten, ook als het snel moet gaan
  • alle elektriciteitswerken verlopen steeds conform alle wettelijke attesten
  • elektriciteitskeuring

 

Dbelek staat garant voor degelijkheid, professionaliteit en service. Wij zijn steeds op de hoogte zijn van de laatste technieken en nieuwste ontwikkelingen, zodat wij onze klanten duidelijk kunnen informeren over de mogelijkheden.

 

Verlichting

U bouwt of verbouwt en zoekt een decoratieve of technische verlichting? U ziet door het bos de bomen niet meer? Voor de juiste keuze van verlichting werkt Dbelek samen met een advies- en studiebureau, nl Lightlab. Lightlab vormt een platform waar fabrikant, architect, interieurontwerper, installateur en bouwheer nauw samenwerken op het vlak van verlichting. Bent u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends uit de verlichtingswereld? Bij een bezoek aan één van de showrooms geven lichtspecialisten u een persoonlijk advies. Deze ruimte toont niet alleen een selectie van verschillende armaturen & merken, maar is tevens ook de locatie waar u kan langskomen om een lichtplan te bespreken.

Lightlab en Dbelek werken in nauwe samenspraak met u lichtplannen uit, bij zowel nieuwbouw en renovaties. Dbelek voert alles tot in de puntjes en naar wens uit.
 


 

 

Installatiematerialen

Het gebruik van kwaliteitsmaterialen is voor ons belangrijk. Zowel voor de installatie van de elektrische leidingen, zekeringskasten, schakelaars, enz opteren wij voor prijs/kwaliteit.

Wij werken vooral met de merken Niko, Bticino en Lithoss. Ook onze klanten kunnen kiezen uit de verschillende collecties van deze merken.
 

Contact

Indien u wenst komen wij vrijblijvend langs en bespreken samen uw wensen. Een nieuwe elektrische installatie, elektriciteitskeuring, renovatie of herstelling? Contacteer ons gerust voor een prijsofferte. Bij dbelek kan u rekenen op kwaliteit aan een scherpe prijs.

 
contacteer ons

 

© dbelek.be |  by Say Hey |  Inloggen